Fint leende

Sponsrat inlägg i samarbete med bästatandblekning.se

Vita fina tänder

Ett fint leende är alltid uppskattat. Numera kan alla få ett fint vitt leende.

Förr var tänderna någonting man tittade på. Hade du fina tänder så kom du från en rikare familj. Nu har vi tandvård för alla. Fram till det att du är 20 år är det gratis att gå till tandlkaren. Efter det får du ett litet bidrag varje år för att det inte ska bli för stor kosnad att gå till tandläkaren.

Tandförsäkring är också en smart sak. Då betalar du ett litet belopp varje månad och när du väl behöver laga en tand eller göra någonting mer så betalar du ingenting. Det har du redan betalat via din tandförsäkring.

Alla vill väl ha vita fina tänder? Nu kan alla få det! Man kan bleka tänderna hemma och på det sättet kan alla få finare vitare tänder. Det är enkelt och gör inte ens ont!

Det finns många olika typer av blekning du kan göra. Du kan bleka tänderna hos en tandläkare, då är det bara en gång man går och därefter är det klart. Man får vara försiktig med att dricka kaffe och vin efteråt så att det inte blir missfärgningar igen.

Vill man inte bleka tänderna hos tanläkare så är hemmablekning perfekt. Det finns gele man kan använda, eller stripes. Testa vilket som passar dig bäst? Stripsen är enkelt, man bara klistrar på den och låter sitta i 20 minuter och sen är det klart. Följ instruktionerna som kommer med i förpackningen. Hemmablekning gör man flera gånger under en lite längre tid, men resultatet blir superfint!

Nu när det är så trist väder ute, kallt eller slaskigt. Perfekta tiden att ta hand om sig själv och göra någonting extra för att liva upp tiden lite. Gör en hemmablekning och i vår kan du och ditt nya vita leende ta en kaffe på en uteservering och skina lika mycket som vårsolen.  Du kommer att känna dig snyggare och i och med det kommer du att bli gladare och må bättre. Så satsa på att bleka tänderna nu under vårvintern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *