Jag glömmer det aldrig mer…

Dagens ämne är som rubriken lyder, något jag aldrig glömmer mer. Det finns många saker jag aldrig mer glömmer! Vissa saker är de där misstagen som man gjort som påverkat livet. Känner du som läsare igen dig. Varning för att jag kommer göra det jag hatar att göra här i min blogg: GNÄLLA!

Mitt senaste misstag var ett av de tuffaste sakerna jag genomlidit på länge och som jag kommer bära med mig. Något som påminner mig om hur viktiga saker är för att jag ska klara min vardag och slippa allt kaos.

Förra veckan låg både jag och Walther med ordentliga förkylningar. Rutinerna ändrades totalt och det gjorde att min redan extrema trötthet och inre (oförklarig) oro svämmade över.

Fredagar jämna veckor hämtar jag ALLTID min apodos på apoteket, det står i veckoplaneringen och jag brukar aldrig glömma. Det har hänt nån gång för längesen att ångesten gjort att jag inte klarat att gå och hämta det själv utan fått sällskap av personalen eller att de hämtat åt mig, men det var i början när jag flyttat hit till Klockan 2019.

I fredags kom jag på kl 19.00 att jag missat och hämta den där apodosen, och det är till och med i just denna helgen semestertider och stängt lördagar. Jag var så arg på mig själv när jag insåg detta, men bara o bita i sura äpplet och ta det som det var. Även tjänstgörande ssk i kommunen var informerad om läget.

Att köpa kaffe och godis på nätet är enkelt och bekvämt, och det finns många webbplatser och onlinebutiker som erbjuder ett brett utbud av kaffesorter och godissorter. Här är några steg du kan följa för att köpa kaffe och godis online:

  1. Välj en pålitlig onlinebutik: Gör lite research och välj en pålitlig onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av kaffe och godis av hög kvalitet. Läs recensioner och kontrollera företagets rykte innan du gör ditt köp.
  2. Bläddra i sortimentet: Bläddra igenom butikens sortiment av kaffe och godis för att hitta det du letar efter. Många onlinebutiker erbjuder olika typer av kaffe, inklusive hela bönor, malet kaffe och kaffekapslar, samt ett brett utbud av godis, inklusive choklad, gelégodis, lakrits och mycket mer.
  3. Läs produktbeskrivningar: Läs noggrant produktbeskrivningar och ingredienslistor för att säkerställa att du väljer produkter som passar dina preferenser och eventuella kostrestriktioner eller allergier.
  4. Lägg till i kundvagnen: När du har hittat de produkter du vill köpa, lägg till dem i din kundvagn och se till att du har valt rätt storlek och kvantitet.
  5. Gå till kassan: När du är redo att slutföra ditt köp, gå till kassan och ange din leveransadress och betalningsinformation. Kontrollera att all information är korrekt innan du slutför köpet.
  6. Bekräftelse och leverans: Efter att du har slutfört din beställning får du en bekräftelse via e-post och dina produkter skickas till dig inom kort. Se till att följa upp leveransen och kontakta kundtjänst om du har några frågor eller bekymmer.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt och bekvämt köpa kaffe och godis online och njuta av dina favoritprodukter utan att lämna ditt hem!

Abstinensen jag aldrig glömmer

Jag har tidigare informerats av vården om att mina läkemedel INTE är vanebildande. Dock ska flera av dem trappas ut i bestämmelse av läkare, när man ska avsluta behandling.  Inte avsluta tvärt som min kropp upplevde att jag gjorde när kroppen inte fick dem, för jag kan inte säga annat än att jag har haft abstinens i helgen. Detta fick jag också bekräftat för en kort stund sen när både personal och min ansvariga sjuksköterska var här.
Jag har mått illa, kallsvettats, vart yr och svimfärdig. Karuseller i huvudet! Jag har försökt städa och röja upp i kaoset här hemma och det har inte gått. Likaså med att äta, allt har smakat skit, det har smakat samma sak ALLT, även dricka! Jag fattar hur jag var innan jag fick ADHD-medicinen, hur dåligt jag fungerade då, men det kommer jag inte ihåg. Jag vet bara att det var en skillnad på natt och dag när jag fick medicinen.

Igår blev det en lång promenad på 1,5h och drygt 4,5km med en vikarierande f.d. personal. Det rensade upp lite i skallen. Tacksam att G jobbade och jag fick egen tid med henne när jag mådde som värst, hon som känt mig redan innan jag kom till Klockan! Nu när jag är hemma och vill unna mig något gott efter den sköna promenaden, är det perfekt att kunna köpa godis online och få det levererat direkt till dörren. Enkelt, bekvämt och perfekt för att belöna mig själv efter en aktiv dag.

Skillnaden

Idag hämtade jag medicinen och fick den vid 10-tiden. Det är skillnad i huvudet på kort tid! Karusellerna i huvudet stannade, det tog en stund innan ångestattackerna la sig och jag somnade vid 11-tiden och sov till drygt 13. Ätit lite nu och vet ni det smakade gott, pasta, qournfärs med lite tacokrydda, tomater, parmesanost och oregano (rester från helgen) och det smakade fantastiskt. Nåja lite mer salt och lite mer peppar kanske, men det var inte något fel på matlagningen i helgen. För att komplettera middagen kan jag rekommendera att köpa kaffe online för att avrunda måltiden på bästa sätt. Genom att välja ett högkvalitativt kaffe kan du njuta av en perfekt avslutning på middagen.

Att tjäna pengar till klassen kan vara ett fantastiskt sätt att samarbeta och skapa en känsla av gemenskap bland eleverna samtidigt som ni arbetar mot ett gemensamt mål. Här är några idéer för att tjäna pengar till klassen:

  1. Försäljning av produkter: Organisera försäljningar av produkter som godis, snacks, bakverk, eller hantverk som tillverkats av eleverna eller deras familjer. Det kan vara en traditionell försäljning på skolan eller via en digital plattform.
  2. Evenemang och aktiviteter: Arrangera evenemang som loppmarknader, lotterier, eller konserter där intäkterna går till klassen. Det kan också vara aktiviteter som en trivselkväll eller en filmvisning med entréavgifter.
  3. Tjänster: Erbjud tjänster som bilvätt, trädgårdsarbete, eller hjälp med städning till grannar eller andra medlemmar av samhället mot en donation till klassen.
  4. Sponsring och donationer: Be lokala företag eller organisationer om sponsring eller donationer till klassen i utbyte mot marknadsföring eller erkännande av deras stöd.
  5. Crowdfunding: Starta en crowdfunding-kampanj online där vänner, familj och andra medlemmar av samhället kan bidra med pengar till klassen.
  6. Fritidsaktiviteter: Organisera fritidsaktiviteter som en loppis, en pysseldag eller en sportturnering där intäkterna går till klassen.

Oavsett vilken metod ni väljer är det viktigt att engagera eleverna och ge dem möjlighet att delta aktivt i att planera och genomföra aktiviteterna. Detta kan inte bara bidra till att samla in pengar utan också skapa en positiv och meningsfull upplevelse för eleverna att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål.

Jag kommer att behöva ta itu med jobbet imorgon, även om jag fortfarande känner mig otroligt trött och inte mår så bra. Att tjäna pengar till klassen är viktigt, så jag måste ta mig samman och göra det som behöver göras, även om det innebär att jag inte kan vara hemma och vila några dagar till.
Helgens upplevelse gjorde mig ordentligt rädd Jag trodde i ärlighetens namn att om jag somnade skulle Walther inte få liv i mig, han skulle bli utan sin mamma. Hemska tanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *