Jobba på kontor

Sponsrat inlägg i samarbete med Key Solutions

Kontorsjobb

Att leka kontor är det många barn som tycker om. Förr satt man med papper och pärmar och lekte. Nu kanske man får låna föräldrarnas dator och ett anteckningsblock. I vilket fall så är det en rolig lek och kanske kommer drömmen om att få jobba på kontor efter all lek.

När jag tänker på någon som jobbar på kontor så ser jag en kvinna i fina kläder och fina skor, med lackade naglar och en fin frisyr. Eller en man med kostym och snygga skor. Nu är det väl inte alltid så när man jobbar på kontor, men känslan är den.

Om jag skulle jobba på ett kontor  så skulle jag vilja jobba på Key Solutions. De har blivit utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser flera år i rad och på ett sånt ställe skulle nog alla vilja jobba. De jobbar med sälj och marknadsföring och det låter kul! De har ca 200 medarbetare och om man som företag blir utsedd till en så bra arbetsplats med så många anställda, då har de verkligen lyckats med sitt företagande. Imponerande!

Nu har Key Solutions flyttat in i lokaler i fastigheten Grow i Solna stad. Solna stad ligger bra till för många för kommunikationen, det är otroligt bra. Lätt att pendla dit helt enkelt. Det går till och med båtar dit. Hur mysigt skulle det inte vara att på sommaren kunna åka båt till och från sitt jobb, det skulle kännas som att jag levde i en film.

Solna stad var tidigare ett industriområde, men nu är det uppbyggt med kontorsbyggnader. Grow, där Key Solutions ligger, är en toppmodern fastighet. Även arbetsförmedlingen ligger i deras fina lokaler. Lyxigt för alla de som får jobba i dessa snygga och moderna lokaler, bara det skulle man bli glad av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *